Gebruikersavatar
XxRockyyxX
Hilarisch
Auteur
Berichten: 627
Lid sinds: 23 Augustus 2018
Badges: 8
Woonplaats: Gelderland
:
De Verzamelaar 1 Jaar Lid
Kusje erop? TOPper van 2019
Middelbare Scholier De 21e Eeuw
Contact:

Sims 4 camera doet raar

13 Sep 2019, 10:05

Ik probeerde vandaag de sims te spelen en toen ik de camera wilde draaien draaide die de hele tijd rondjes. 
Veder kan ik de camera ook niet bewegen, want dan beweegt het beeld de hele tijd.
Ik heb al geprobeerd om het spel te repareren.
Ik probeer zo actief mogelijk te zijn op het forum
 
Gebruikersavatar
Denise
Slapende Piramide
Berichten: 653
Lid sinds: 15 November 2018
Badges: 13
:
I Brought a Friend Coole Creator
Meeting 1 Jaar Lid
De Simmaking Expert De Verzamelaar

Re: Sims 4 camera doet raar

13 Sep 2019, 13:47

Ik heb hetzelfde! Ik dacht dat het aan mijn muis lag, maar nu ik zie dat jij het ook hebt...
Ik ben benieuwd of iemand hier een oplossing voor heeft
Life is more fun if you play games~
 
Gebruikersavatar
ThePaperSim
Grafisch Moderator
Berichten: 2764
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 12
Woonplaats: Château Clarité
:
De 365 De Fotograaf
De Wandelende Encyclopedie 2 Jaar Lid
1 Jaar Lid I Brought a Friend
Contact:

Re: Sims 4 camera doet raar

13 Sep 2019, 13:49

Gebruik je misschien Reshade in je spel? Ik had hier namelijk zelf ook last van. Ik las ergens dat het door Reshade kon komen en nadat ik Reshade verwijderd had deed mijn camera weer normaal. :F Misschien dat het updaten van Reshade eventueel ook zou kunnen helpen, als Reshade het probleem blijkt.
Afbeelding
>> TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR! Bij vragen en/of mod-zaken: zie 'TEAMLEDEN' << >> PAPER 365 - Een 365 dagen project <<
 
Gebruikersavatar
XxRockyyxX
Hilarisch
Auteur
Berichten: 627
Lid sinds: 23 Augustus 2018
Badges: 8
Woonplaats: Gelderland
:
De Verzamelaar 1 Jaar Lid
Kusje erop? TOPper van 2019
Middelbare Scholier De 21e Eeuw
Contact:

Re: Sims 4 camera doet raar  [✓]

13 Sep 2019, 14:40

Ik gebruik zelf reshade, dus ik heb het verwijdert. (mijn spel is nu echt donker :LOL:)
Maar nu doet mijn camera het ook weer. 
Bedankt voor het helpen.
Ik probeer zo actief mogelijk te zijn op het forum
 
Gebruikersavatar
Kimmetje
De Basisspeler
Berichten: 531
Lid sinds: 11 Juli 2018
Badges: 3
:
1 Jaar Lid Middelbare Scholier
Vrouw

Re: Sims 4 camera doet raar

16 Sep 2019, 14:02

Ooeh wat vervelend! Ik had dat een tijdje geleden en nadat ik het opnieuw opstarte was jet weg, dus ik zou het niet zo goed weten.

Misschien is er wel een andere mod die er voor zorgt (als je die hebt). Ik zou proberen om te kijken of het door een mod komt!
 
Gebruikersavatar
Kympulse
Admin
Berichten: 5280
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 23
Woonplaats: Velsen
:
Meeting Manager De Verzamelaar
De Simmaking Expert 2 Jaar Lid
De Magnifieke Simmaker De Fanatieke Filmer
Contact:

Re: Sims 4 camera doet raar

16 Sep 2019, 16:30

Ja, testen of iets door een mod komt is altijd de beste eerste stap. Een bug is pas officieel een bug als je het ook in een Vanilla (geen mods/cc) spel hebt.
 
Gebruikersavatar
XxRockyyxX
Hilarisch
Auteur
Berichten: 627
Lid sinds: 23 Augustus 2018
Badges: 8
Woonplaats: Gelderland
:
De Verzamelaar 1 Jaar Lid
Kusje erop? TOPper van 2019
Middelbare Scholier De 21e Eeuw
Contact:

Re: Sims 4 camera doet raar

17 Sep 2019, 16:57

Ik had als aller eerst ook al mijn mods er uit gehaalt, maar aan reshade had ik natuurlijk niet gedacht.
Maar het is helemaal opgelost dus ik ben blij.
Ik probeer zo actief mogelijk te zijn op het forum
 
Gebruikersavatar
Matcha
Hoofd Moderator
Berichten: 3605
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 14
:
De Auteur 2 Jaar Lid
De 365 De Plumbob
De Fotograaf De Gulle Gever

Re: Sims 4 camera doet raar

17 Dec 2019, 22:06

Ik had dit probleem vandaag voor het eerst na de meest recente Origin update en ben toch nog even wat verder op zoek gegaan. Voor degenen die wel graag ReShade willen blijven gebruiken is er ook een andere oplossing.

Wanneer je Origin In-game deactiveert, zal het probleem ook verholpen zijn. Althans, dat heeft voor mij gewerkt. :F

Je kunt Origin in-game deactiveren via Origin (links bovenin) > Applicatieinstellingen > Meer > Origin in-game > het schuifje naast "Originin-game inschakelen" uitzetten. :geek:

Afbeelding

Bron
Afbeelding
Lees Horizon | Matcha's Bouwsels | Matcha's Expo |

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten
  • Advertisement