Gebruikersavatar
ThePaperSim
Grafisch Moderator
Auteur
Berichten: 2774
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 12
Woonplaats: Château Clarité
:
De 365 De Fotograaf
De Wandelende Encyclopedie 2 Jaar Lid
1 Jaar Lid I Brought a Friend
Contact:

TOP-REVIEW: De Sims 4 Bowlingavond Accessoires

04 Mei 2017, 17:51

Afbeelding

Bouw een relaxte bowlingplek en neem je Sims mee uit kegelen voor een avond vol plezier met De Sims™ 4 Bowlingavond Accessoires. Neem het op tegen vrienden en verbeter je bowlingkunsten om trick shots te ontgrendelen. Pas je baan aan met bowlingaccessoires en geef je Sims een winnende nieuwe look.

De Sims 4 Bowlingavond Accessoires geeft je precies wat je zou verwachten: bowlen! Met nieuwe spullen, nieuwe kleding en een nieuwe bowling-vaardigheid heb je alles in huis voor de perfecte bowlingavond.

CREËER EEN SIM
"Opvallende nieuwe kleding. Steek je Sims in retro bowlingshirts en -schoenen of geef ze een rockende nieuwe look met op rockabilly geïnspireerde kleding en kapsels."

Retro en rockabilly zijn hier de sleutelwoorden. De kleding en kapsels reflecteren deze vibe goed, maar er zijn ook een aantal items die in het heden niet zouden misstaan. Naast de gangbare kleding zijn er ook nog een paar typische bowling-bloesjes met onder andere logo’s en bloemetjes. Daarmee kun je je bowlingteam ook echt als team kleden! Deze kleding zul je alleen wat minder snel voor andere doeleinden gebruiken.

Zoals gewoonlijk hebben de vrouwelijke sims de meeste nieuwe keuzes, maar mannelijke sims krijgen er ook een paar.
Voor de kinderen zijn er alleen bowling-specifieke items.

Het team demonstreert een paar looks:

Afbeelding

Ik ben heel erg tevreden met het CAS-gedeelte van dit pakket! Er zitten leuke kapsels en kledingstukken tussen en er is een goede balans tussen thematische items en algemeen te gebruiken items.

Items die er voor mij uitspringen zijn onder andere de jeans, hotpants, top met bloemen en volledige outfit.

KOPEN EN BOUWEN
"Bouw een relaxte bowlingplek. Creëer je eigen ruimte compleet met neonverlichting, bowlingdecoraties en zelfs een bar voor je Sims om tussen de potjes door van een drankje te genieten. Pas de look van het geheel aan met retro-moderne meubels die geweldig op de bowlingbaan of thuis staan."

Dit pakket komt met ruim 30 objecten, waaronder een woonkamer set en een bar. Je kunt deze meubels goed gebruiken om je bowling lounge mee in te richten met de kleurige stijlen en retro-patronen. Maar er zitten ook neutralere stijlen tussen waardoor je een aantal meubels ook kunt gebruiken binnen een moderner interieur. Daarnaast is er ook nog een groot aantal bowlingbaan-decoraties.

Het belangrijkste object is natuurlijk de bowlingbaan zelf; een joekel van 15 bij 3!

Hieronder heb ik een ruimte ingericht met de nieuwe spulletjes:

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

De plaatjes hierboven zijn van dezelfde ruimte. Zoals je kan zien kun je door de verschillende kleuropties een hele andere sfeer creëren. Helaas is het kleurenpalet wel redelijk beperkt. De spullen passen goed bij elkaar, maar deze matchen met objecten uit andere pakketten is lastiger. De decoratie is vrijwel allemaal bowling gerelateerd – niet zo gek in een bowling-pakket, maar daardoor is het wel lastig deze items te gebruiken.

Zelf ben ik erg fan van het zitmeubilair, met name de modernere opties.

Het pakket biedt je in ieder geval genoeg nieuwe objecten om een gave bowlingplek te bouwen!
Zelf geen bouwwonder? Als je het spel installeert kun je in je in de bibliotheek van de Galerij een kant en klare bowling-bar vinden.
En anders dan kun je er altijd nog een van de Galerij downloaden!

Let op! Er is geen speciale kaveltype voor bowlingbanen. Als je een bowlingbaan toevoegt aan een lounge, bar of nachtclub krijgt deze vanzelf bowling-gerelateerde gasten! Zo bespaar je ruimte in de wereld én kun je het bowlen combineren met een ander kaveldoeleinde.

Afbeelding
Afbeelding

GAMEPLAY
"Neem je Sims mee uit bowlen. Daag je Sims uit voor een potje bowlen op de gloednieuwe bowlingbaan. Begin met het gebruik van bumpers en verbeter je vaardigheden om indrukwekkende trick shots uit te voeren. Dim de lichten en zet de muziek op tien voor een unieke bowlingbeleving bij maanlicht." 

Als je je bowlingstek hebt ingericht en je Sims hebt opgedoft naar de rockabilly is het tijd om aan het bowlen te slaan!
Pak er zelf een bak Coole-Keuken-popcorn bij en kijk toe hoe je Sims de pins om proberen te krijgen.
En luister ondertussen vooral naar het nieuwe NuDisco radiostation!

Afbeelding

Des te vaker je bowlt, des te beter je wordt – er is namelijk een nieuwe bowling-vaardigheid met 5 levels. Door deze te verbeteren zullen je sims steeds beter scoren en krijgen ze toegang tot nieuwe bowlingballen.

De bowlingbaan zelf is een erg leuk en uitgedacht object. Het scherm reflecteert de resultaten met af en toe een typische en komische animatie – of een treurige clown. Kinderen krijgen automatisch hekjes op de baan wanneer ze aan de beurt zijn, en de baan heeft zelfs een glow-in-the-dark optie! De bowlanimaties zijn de eerste paar keer best grappig; zeker de faalanimaties.

Afbeelding

Helaas is een potje bowlen wat aan de lange kant en neemt een uitje naar de bowlingbaan al gauw een aantal sim-uur in beslag. Ook zul je de animaties na een tijdje wel allemaal gezien hebben waardoor de leukigheid er een beetje vanaf kan raken. Ik zou daarom aanraden om de bowlinguitjes van je Sims te doseren.

Als laatste is er de nieuwe NuDisco muziek. Persoonlijk vind ik deze erg goed bij het thema passen en was het een prettige soundtrack voor het schrijven van deze review!

-----

CONCLUSIE

In ‘De Sims 4 Bowlingavond Accessoires’ draait natuurlijk alles om het bowlen en dat is te merken aan alle aspecten van het pakket. Zo krijgt Creëer Een Sim nieuwe kapsels en kleding in stijlen die goed bij het bowlen passen. De items zien er goed uit en een deel ervan zie ik mezelf wel vaker gebruiken. Er zitten echter ook een aantal bowlingshirts en items tussen die je buiten het bowlen om niet snel zou gebruiken. Hetzelfde probleem geldt voor de Koop- en Bouwmodus. De nieuwe objecten zien er goed uit en passen goed bij elkaar als een set. Maar een groot deel ervan is moeilijk te mixen met spullen uit andere pakketten. De stijl is heel erg specifiek en het kleurenpalet is niet heel erg groot. De nieuwe Gameplay zit in de bowlingbaan zelf. Ik vind het een heel erg uitgedacht object en het is ook zeker leuk om je sims aan het bowlen te zetten. Daarbuiten heb je echter weinig nieuwe gameplay en zul je ook niet zo vaak naar de bowlingbaan gaan.

Al met al vind ik het een redelijk goed pakket! Het geeft je alles wat je nodig hebt voor een complete bowl-ervaring en ze hebben het thema erg gedetailleerd uitgewerkt. Er is een goede verhouding tussen CAS, Koop-modus en Gameplay. Maar elke categorie heeft hetzelfde probleem: bruikbaarheid. Dit pakket heeft een heleboel goede items maar een deel van dit pakket is zó specifiek dat je er niet veel kanten mee op kan.

Ga je er veel op uit met je sims en ben je op zoek naar een leuke activiteit? Dan raad ik dit pakket aan!
Blijf je voornamelijk op de thuiskavel en/of zoek je naar iets met toegevoegde waarde voor het dagelijks leven van je sims? Dan zou ik eerder een ander pakket kiezen.

Eindoordeel: 6.8 / 10.0
De Sims 4 Bowlingavond Accessoires biedt alles voor een complete bowl-ervaring. Maar buiten de bowlingbaan zul je weinig hebben aan je bowlingschoenen, en is dit pakket wel erg specifiek.

----------
Meer over dit pakket:
Praat mee op ons forum in het Mijn Eerste Huisdier Accessoires topic en geef je mening in Top Beoordeelt!
Afbeelding
>> TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR! Bij vragen en/of mod-zaken: zie 'TEAMLEDEN' << >> PAPER 365 - Een 365 dagen project <<
 
Gebruikersavatar
Kympulse
Admin
Berichten: 5381
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 23
Woonplaats: Velsen
:
Meeting Manager De Verzamelaar
De Simmaking Expert 2 Jaar Lid
De Magnifieke Simmaker De Fanatieke Filmer
Contact:

Re: TOP Review: Bowlingavond Accessoires

05 Mei 2017, 17:30

Leuke review pat! Goed gedaan. Ook leuk om te zien hoe je dezelfde meubels in dezelfde kamer, maar met verschillende kleuren toch een andere sfeer kunnen geven! ^^
Tijdelijk niet bereikbaar voor teamlidzaken. Hulp nodig? Vraag het mijn medeteamleden.
 
Gebruikersavatar
Matcha
Hoofd Moderator
Berichten: 3620
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 14
:
De Auteur 2 Jaar Lid
De 365 De Plumbob
De Fotograaf De Gulle Gever

Re: TOP Review: Bowlingavond Accessoires

22 Mei 2017, 19:34

Ahh, ik vind de meubels toch wel heel erg leuk! Maar voor €10,-... Natuurlijk krijg je het bowlen erbij, maar ik denk niet dat ik daar veel mee zou doen.. Het wordt zeker het eerste accessoirepakket wat ik aanschaf als er een sale komt of wanneer ik in een impulsieve bui €10,- wil uitgeven omdat ik toch wel een heel perfect plekje weet voor die eetkamerstoelen :LOL:

De review doet mij in ieder geval twijfelen (en dat bedoel ik op de goede manier! Ik neig nu meer naar het kopen toe!), dus bedankt daarvoor! En daarnaast was hij natuurlijk zoals gewoonlijk weer heerlijk om te lezen ^^
Afbeelding
Lees Horizon | Matcha's Bouwsels | Matcha's Expo |
 
Gebruikersavatar
iemand1
De Schaduwagent
Berichten: 127
Lid sinds: 10 April 2016
Badges: 6
Woonplaats: Achter mijn computer
:
2 Jaar Lid 1 Jaar Lid
"Ik was erbij!" Meeting
TOPper van 2016 Hier vanaf het begin

Re: TOP Review: Bowlingavond Accessoires

24 Mei 2017, 16:03

Hhmww ik vond het bowlen niet zo interessant, maar die nieuwe meubels zijn zo gaaf )o( 

Nu zit ik weer te twijfelen aan mijn 'Ik koop geen Sims 4' meer regel, help! 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast
  • Advertisement