Gebruikersavatar
Matcha
Hoofd Moderator
Auteur
Berichten: 3620
Lid sinds: 29 Februari 2016
Badges: 14
:
De Auteur 2 Jaar Lid
De 365 De Plumbob
De Fotograaf De Gulle Gever

De Sims 4 Aan het Werk

29 Feb 2016, 23:02

Afbeelding

DE SIMS 4 Aan het Werk
Releasedag: 2 april 2015
Adviesprijs: €39,99

Jij bent de baas op de werkvloer
Jij bent de baas op de werkvloer in De Sims 4 Aan het Werk! Stuur jouw Sims direct aan terwijl ze aan het werk zijn en bepaal of ze op weg zijn naar een belangrijke promotie, of juist de boel op stelten zetten op het werk. Grijp in wanneer dat nodig is en red talloze levens als arts, maak je buren het leven zuur met ondeugende uitvindingen als wetenschapper of onderzoek plaatsen delict en los belangrijke zaken op als rechercheur. Als je liever je eigen baas bent, kun je zelf jouw eigen winkel openen, aanpassen en beheren om zo misschien wel Simmiljonair te worden! Jij bepaalt hoe jouw Sims aan het werk gaan.

Zorg dat je een arts, rechercheur of wetenschapper wordt
Bestuur jouw Sims op gloednieuwe carrièrelocaties en gebruik jouw analytisch vermogen om als wetenschapper knotsgekke uitvindingen te maken, kijk wat voor geheimen je kunt onthullen terwijl je als rechercheur een plaats delict onderzoekt, of ga als arts aan de slag om patiënten te behandelen, baby's ter wereld te brengen of spoedoperaties uit te voeren.

Arts
Als arts heb je de mogelijk levens te redden, operaties uitvoeren, en voor het eerste keer in De Sims serie, helpen met de bevalling. De nieuwe locatie die met de carrière meekomt is het ziekenhuis en het nieuwe object is de operatietafel.

Rechercheur
Als een rechercheur kan je aanwijzing opsporen en zaken oplossen. De nieuwe locatie is het Politiebureau. Het nieuwe voorwerp is de verhoortafel. We kunnen niet wachten om die uit te testen.

Wetenschapper
Werk als een wetenschapper op het nieuwe wetenschapslaboratorium en je zult experimenteren en nieuwe uitvindingen creëren. Het nieuwe object is de uitvindingenmaker ("Het coolste voorwerp dat we ooit gemaakt hebben," volgens Producer Ryan Vaugn). Creëer nieuwe objecten voor het goede of creëer verwoesting in de buurt.

Creëer unieke ondernemingen
Jij bent de baas in je eigen bedrijf! Open de onderneming van je dromen; van je eigen bakkerij, kledingboetiek en kunstgalarie tot boekhandels en nog veel meer. Geef je zaak helemaal naar wens vorm binnen Bouwen en kijk hoe de Simdollars binnenstromen! Selecteer wat voor spullen je wilt verkopen, stuur je personeel op jouw manier aan en slijm bij klanten om je spullen te slijten.

Leer nieuwe vaardigheden
Breng jouw Sims nieuwe vaardigheden bij, zodat ze nog meer unieke voorwerpen kunnen maken waarvan ze in De Sims 4 kunnen genieten. Neem de perfecte foto of bak en versier een heerlijke lekkernij met de nieuwe fotografie- en bakvaardigheden. Stal jouw creaties thuis uit, of verkoop ze om wat extra Simdollars te verdienen.


Afbeelding
Lees Horizon | Matcha's Bouwsels | Matcha's Expo |
 
Gebruikersavatar
Town of Plumbobs
TOP Admin
Berichten: 1411
Lid sinds: 29 Februari 2016

Download de Sims uit de Aan Het Werk - trailers

17 Mar 2016, 16:07

De Sims uit de trailers van Aan het Werk - Nu beschikbaar voor in jouw spel!

Herinner je je nog, toen Aan het Werk nog niet uitgekomen was, en we allemaal gretig uitkeken naar de volgende trailer om te laten zien wat het spel nog meer te bieden had? Je had de 'Sul Sul' trailer met die angstaanjagende aliën aan het einde, de 'Cop & Llama' trailer met de rechercheur llama en de onvergetelijke 'Malpractice' trailer met de strippende dokters.

Nu kunnen we met deze Sim beroemdheden spelen, omdat Maxis ze heeft geupload naar de galerie, samen met een aantal kavels. Zoek onder Origin ID MaxisCreator_01 voor de volledige lijst. Je vind er ook een aantal sim versies van bands zoals Echosmith, New Politics en Big Data en zangeres Katy Tiz. Zij hebben allemaal tunes opgenomen voor Aan het Werk.

Afbeelding

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten
  • Advertisement