Pagina 1 van 3

De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 08 Jun 2019, 21:26
door Town of Plumbobs
De Sims 4: Moschino Accessoires
Accessoires Pakket

Release: 13 augustus 2019 computer | 3 september 2019 console
Adviesprijs: €9,99

Moschino ontmoet De Sims
Laat jouw liefde voor mode zien door je Sims in de nieuwste capsulecollectie geïnspireerd op De Sims te steken, of kies stukken uit iconische Moschino-collecties.

Begin aan een flitsende carrière
Als freelance modefotograaf krijgt je Sim te maken met fantastische mogelijkheden. Leer hoe je een collectie samenstelt, selecteer het beste onderwerp en vind dan de juiste poses om de opvallende looks te fotograferen. Bouw de carrière van je Sim als freelance modefotograaf uit, leef een flexibel leventje en laat je inspireren om voor de volgende grote online reclamecampagne of tijdschriftadvertentie te fotograferen!

Organiseer een studiosessie
Breng je eigen studio tot leven, waar alle ogen op jou zijn gericht. Richt hem in met foto's, nieuwe meubels, decoraties en persoonlijke details voor een inspirerende omgeving om je muze te fotograferen.
Meer informatie?

↬ De Sims 4 Moschino accessoires werd op 8 juni aangekondigd op EA Play:
Eerder dit jaar begon De Sims samen te werken met het Italiaanse modehuis Moshino. Het modehuis kreeg diverse Sims geïnspireerde kledingstukken en accessoires in hun collectie en De Sims 4 kreeg een nieuwe trui. Vandaag is tijdens de EA Play livestream bekend gemaakt dat de samenwerking een vervolg gaat krijgen met De Sims 4 Moschino Accessoires.

Dit nieuwe accessoirespakket komt later deze zomer uit met onder andere een nieuwe carrière: Modefotograaf. Dit is de eerste keer dat we een carrière krijgen met een accessoirespakket.

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 08 Jun 2019, 22:24
door Kympulse
Eerlijk, ik hoop eigelijk niet dat ze die pixelachtige kleding die in de Moschine x The Sims collectie zit, in dit pakket gaan stoppen. Ik zit er niet op te wachten dat mijn townies in die outfits gaan rondlopen. Veel van die outfits vind ik niet mooi en doen mij enorm denken aan die goedkope leggings met spijkerbroek print, die ik zelf ook schaamteloos heb gedragen uit mijn tienertijd. :LOL:

Nieuwe carrières zijn wel altijd welkom :)

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 08 Jun 2019, 23:00
door ThePaperSim
Dit is nou niet bepaald een samenwerking met een merk waar ik op zat te wachten. :opl: Maar hier was ik al bang voor, met de eerdere samenwerking al. We weten natuurlijk nog niet hoe het eruit komt te zien, maar ik mag toch hopen dat het een beetje kwaliteit items zijn. Niet gewoon wat saaie dingen met hun logo erop geplakt ofzo. :mask: 

(Als ze toch bezig zijn met collabs, kunnen ze niet gewoon weer een IKEA pakket uitbrengen ofzo?  (A) )

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 08 Jun 2019, 23:04
door Matcha
Ik denk haast dat de kwaliteit (textures in ieder geval) wel wat hoger zal zijn, dat is meestal zo ten opzichte van gratis content. Althans.. dat vind ik :P
Maar verder zit ik er ook niet op te wachten of zo. Ik ken het merk niet en vind de kleding die we eerder gratis kregen in ieder geval niet mooi.. :mask:

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 09 Jun 2019, 00:21
door Froos
Tsjah!....Het zat eraan te komen. Weer een medewerking van een 'bekend' merk. In het verleden waren het Ikea, H&M, Katy Perry en Diesel. Maar wie heeft nu van Moschino gehoord? Ik hoop dan wel op haute couture en niet zomaar kleding met de naam Moschino erop :O (moschino het liefst in simslisch)

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 09 Jun 2019, 09:22
door MissDiwy
Mmmm... niet echt mijn ding ben ik bang. Ik had ook nog nooit van Moschino gehoord maar toen ik de prijzen zag snapte ik het (kan ik me niet veroorloven) en het is ook niet mijn stijl dus als het echt de kleren van Moschino in de sims is dan is dit geen pakket voor mij helaas

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 09 Jun 2019, 10:26
door XxRockyyxX
Ik ga dit pakket waarschijnlijk niet kopen. Ik vind zelf de kleding van Moschino lelijk. Ik had echt meer verwacht van de nieuwe accessoire pakket. Jammer.

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 09 Jun 2019, 20:44
door Kimmetje
Tja ik ben er ook niet echt enthousiast over. Ik had nog nooit van Moschino gehoord, dus zorgt het op en ik zie mijn sims echt niet in de kleding lopen die ze verkopen. En de items die we met de Moschino update kregen vond ik ook erg lelijk. 
Ik vraag me ook af wat voor meubels je hiervan moet krijgen, als die er überhaupt bij zitten :irri:.
Maar wie weet misschien verbazen we ons en is het erg mooi.

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 09 Jun 2019, 23:11
door Froos
In de livestream zag je ook maar drie mensen klappen toen de SP Moschino bekend werd gemaakt :LOL:
We gaan wel zien wat het inhoud :D

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 10 Jun 2019, 15:04
door fr0zixx
Ik vind Moschino ook echt zo niet bij Sims passen... Ik vind dit echt een hele rare collab.

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 11 Jun 2019, 19:56
door Jur_Simmer
Ik kan hier wel om lachen. Ik wist al dat iets zoals dit eraan zat te kopen en vond vooral de samenwerking met Katy Perry in de sims 3 hilarisch (het was echt vreselijk). Vond de update spullen niet leuk en ben zeker erg teleurgesteld dat het in de sims 4 weer moest. 

2 dingen waar ik wel zin in heb met dit accessoires pakket zijn de nieuwe carrières en de memes :LOL:. Vooral toen eerste huisdier kwam stond reddit vol met sims memes dus hopelijk krijgen we die ook bij dit pakket :LOL:

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 13 Jun 2019, 23:13
door Town of Plumbobs
Afbeelding

"Oke. Ik zal een klein interessant iets delen. Vertel het aan niemand. De CAS stijl van het pack is super draagbaar en de meerderheid van de items zullen er goed uit gaan zien en dandy op langslopende sims uit de buurt. Er er zijn een aantal nieuwe kapsels waarvan ik weet dat jullie ervan gaan houden."

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 14 Jun 2019, 20:32
door Matcha
Hmmm.. Dat zullen we nog wel zien.. :LOL: Ben wel benieuwd naar de kapsels! :F

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 05 Aug 2019, 19:53
door Town of Plumbobs
Een klein uur geleden is de teaser verschenen op Twitter (klik). Morgen om 19 uur kunnen we de aankondigingstrailer verwachten en grote kans dat dit 15e accessoirespakket volgende week dinsdag, 13 augustus, uitkomt.

Dit zijn de 5 outfits die ze laten zien in de teaser:
Afbeelding

Re: De Sims 4 Moschino Accessoires

Geplaatst: 05 Aug 2019, 20:56
door Kympulse
Hmmm.. Ik ben niet zo blij met de outfit linksonder. Die doet mij erg denken aan die Moschino x The Sims collectie. Ik hoop niet dat daar teveel van inzitten. De rest ziet er leuk uit. Het pakje rechtsonderin zou ik niet vaak gebruiken, ben ik bang, maar wel een leuke aanvulling om in het spel te hebben.